סידני גשר

ניו זילנד

ניו זילנד

 

 ראשי  |  ויזת תייר ויזת סטודנט

 
דף ראשי > ויזות  > ויזת סטודנט ניו זילנד
 

אם אתה בא לניו זילנד כדי ללמוד לתקופה של יותר משלושה חודשים, עליך להיות בעל אשרת סטודנט (Student Visa) .

אם מסלול הלימודים בו אתה מעוניין ללמוד הינו קורס קצר בודד שאורכו פחות משלושה חודשים קלנדריים, והינו מאושר ופטור על פי רשות ההכשרות של ניו זילנד (New Zealand Qualifications Authority), אינך זקוק לאשרת סטודנט ובאפשרותך להגיש בקשה לאשרת מבקר.

אם אתה מעוניין ללמוד שני קורסים קצרים או יותר של לימוד או השתלמות (בין אם בו זמנית, או האחד אחרי השני) אתה זקוק להיתר או אשרת סטודנט. 

הדרישות:

אורך הקורסים חייב להיות מעל שלושה חודשים ועליו להיות רשום ברשות ההכשרות של ניו זילנד.

הצעת מקום

כדי לקבל אשרת סטודנט, עליך לקבל הצעת מקום מספק השכלה בניו זילנד. ההצעה חייבת לכלול:

  •          שם הקורס והזמן המינימלי הדרוש להשלמתו, ובנוסף

  •          הוכחה שהקורס וספק הקורס עומדים בדרישות ניו זילנד לסטודנטים מחו"ל, ובנוסף

  •          גובה שכר הלימוד של כל הקורס, או אם מסלול הלימודים אורך יותר משנה, שכר הלימוד השנתי, ובנוסף

  •          האם עליך לשלם שכר לימוד על הקורס והאם שכר הלימוד הוא לתושבי ניו זילנד או לסטודנטים מחו"ל, ובנוסף

  •          האם אתה לומד בתכנית מלאה או חלקית.

בריאות ואופי

עליך לעמוד בדרישות הבריאות והאופי משרד ההגירה של ניו זילנד ולהוכיח לנו שכוונותיך טהורות.

אנשים מסוימים שביצעו פשעים חמורים לא יורשו לקבל אשרה לניו זילנד בכל מקרה.

הוכחת יכולת כלכלית לממן את עצמך

כדי להשיג אשרה או היתר סטודנט, אנו מעוניינים לראות האם ביכולתך לעמוד בהוצאות המחייה במהלך שהותך.

הוכחות יכללו:

  • די כסף המוחזק בניו זילנד על ידך, או בשמך

  • ערבות מצד אדם אחר לממן את מגוריך והוצאות מחייתך (נבקש לראות זאת לפני שתצא לניו זילנד)

  • ערבות מנותן חסות ניו זילנדי לממן את מגוריך והוצאות מחייתך, או לחילופין

  • סיוע כלכלי הניתן לך במסגרת תוכניות סיוע הפועלות בניו זילנד ע"י משרד ממשלתי.

הוכחה שאתה מתכנן לעזוב

על מנת שנהיה בטוחים שתעזוב את ניו זילנד לכשתסיים את לימודיך, אנו זקוקים להוכחה לצורה בה תעזוב את ניו זילנד. לדוגמה, יתכן ונבקש לראות את כרטיסי הטיסה שלך מניו זילנד למדינה אליה אתה מורשה להכנס, או הוכחה של די כסף המוחזק בניו זילנד, בנוסף לכסף לו תזדקק כדי לממן את הוצאות המחייה שלך.

דרכון

עליך להיות בעל דרכון בתוקף לתקופה של שלושה חודשים לפחות לאחר תום שהייתך המתוכננת.

דרישות ההיתר

לכשתקבל היתר סטודנט, עליך לעמוד בתנאים מסוימים במהלך שהותך:

  • עליך ללמוד במוסד הלימודים המצוין בהיתר. עם זאת, באפשרותך להגיש לנו בקשה לשנות את מסלול או מוסד הלימודים.

  • אם עליך להיות מלווה באפוטרופוס, עליך לגור עם אדם זה.

  • עליך להיות מסוגל להוכיח לנו שאתה לומד את הקורס.

  • תוכל להתחייב אך ורק לעבודה המורשית בהיתר הסטודנט שלך.

  • עליך לציית לחוקי ניו זילנד.

  • עליך לשהות בניו זילנד אך ורק בזמן המורשה בהיתרך.

אם תפר את אחד התנאים האלה, משרד ההגירה של ניו זילנד עלול לשלול את היתרך.

 


צור קשר  |  מי אנחנו  |  תנאי שימוש  |  פרסם אצלנו  

 

  Copyright © 2008 New Zealand

 

 
דגל אוסטרליה

דף הבית
רקע
ויזות
הגירה
לימודים
טיול
ערים
אוסטרליה