סידני גשר

ניו זילנד

ניו זילנד

 

 ראשי  |  ויזת תייר ויזת סטודנט

 
דף ראשי > ויזות  > ראשי
 

קטגוריה זו עוסקת בויזות זמניות לניו זילנד. על אזרחים ישראלים להגיש בקשה בטרם בואם לניו זילנד. 

ויזת תייר - באופן כללי, עליך להיות בריא, בעל אופי טוב, ושהאשרה אותה אתה מבקש תואמת את מטרות ביקורך. דרכונך חייב להיות בתוקף לשלושה חודשים לפחות מעבר לתאריך בו אתה אמור לעזוב את ניו זילנד.

בנוסף, יהיה עליך להראות הוכחה מסוימת לכך שיש בידך די כסף לממן את עצמך במהלך שהותך (למשל, מזומן או כרטיסי אשראי עם אשראי מספיק).

* אזרחים ישראלים המעוניינים לטייל בניו זילנד לתקופה של עד 3 חודשים אינם נדרשים בויזה.


ויזת סטודנט - אם אתה בא לניו זילנד כדי ללמוד לתקופה של יותר משלושה חודשים, עליך להיות בעל אשרת סטודנט (Student Visa) .

אם מסלול הלימודים בו אתה מעוניין ללמוד הינו קורס קצר בודד שאורכו פחות משלושה חודשים קלנדריים, והינו מאושר ופטור על פי רשות ההכשרות של ניו זילנד (New Zealand Qualifications Authority), אינך זקוק לאשרת סטודנט ובאפשרותך להגיש בקשה לאשרת מבקר.

אם אתה מעוניין ללמוד שני קורסים קצרים או יותר של לימוד או השתלמות (בין אם בו זמנית, או האחד אחרי השני) אתה זקוק להיתר או אשרת סטודנט. 

 


צור קשר  |  מי אנחנו  |  תנאי שימוש  |  פרסם אצלנו  

 

  Copyright © 2008 New Zealand

 

 
דגל אוסטרליה

דף הבית
רקע
ויזות
הגירה
לימודים
טיול
ערים
אוסטרליה